Mijn winkelmand

Retourneren

Bedankt voor uw interesse in onze webshop!

Wij streven naar een goede klantenservice en daarbij horen ook de ruilingen en retours. Wij adviseren u graag over onze collectie, over onze maten enz. via onze contactgegevens: Kalmthout of Zoersel of via mail: info@modecenter-rommens.be

Voorwaarden retourneren
Je kan artikel(en) enkel ruilen of retourneren zolang ze niet beschadigd of gedragen zijn. Als de hangtags en/of wasvoorschriften er zijn afgeknipt kunnen wij je retour helaas niet meer aanvaarden. We ontvangen je retour tot maximaal 14 dagen na de levering. Verzend je retour altijd goed verpakt in een verzenddoos. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Hiervoor kan je gebruik maken van onze retourservice. De kosten van de retourzending worden dan ingehouden op de terugbetaling van je bestelling. De tarieven zijn als volgt:
België € 5.00
Nederland € 8.00

Omruilen
Artikelen kan je ruilen door ze naar ons filiaal in Kalmthout of Zoersel te brengen. Daar kan je meteen ruilen voor de juiste maat of een ander artikel. Bel ons gerust even op, dan controleren wij de beschikbaarheid voor u. Je kan ook je aankoopbedrag terugkrijgen in de vorm van een waardebon of je krijgt je geld terug. Dit onder dezelfde voorwaarden zoals hierboven vermeld. ‘Voorwaarden retouren’

Retour via onze retourservice
• Ga naar ons retourportaal en meld je retour aan door middel van de postcode en het trackingnummer van je bestelling. Dit nummer vind je in de track & trace e-mail of op het verzendlabel op de doos.
• Voeg de bestelbon bij je retour. Zorg dat alles goed verpakt is.
• Geef het pakket af bij het door jou gekozen afleverpunt.
• Zodra we je retour hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt het aankoopbedrag min de retourkosten gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Wat moet ik doen als ik het verkeerde product heb ontvangen?
Wij behandelen je bestelling met zorg. Het is echter mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Als je een artikel hebt ontvangen dat je niet hebt besteld kun je best contact opnemen met ons via 03 666 83 62 of info@modecenter-rommens.be . Wij zetten deze fout zo snel mogelijk recht.

Vragen
Voor vragen mail je best naar info@modecenter-rommens.be


© 2021 Modecenter Rommens - Kapellensteenweg 247, 2920 Kalmthout (België) - BTW BE 0839.341.790
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Modecenter Rommens gebruik van cookies. Meer informatie    OK